GINOP 5.3.12

Kedvezményezett neve: Cubicfox Kft.

Projekt címe: Cubicfox Kft. foglalkoztatásbővítésének támogatása 

Szerződött támogatás összege:  30 399 835 Ft, azaz harmincmillió-háromszázkilencvenkilencezer- nyolcszázharmincöt Ft

Támogatás mértéke: 70%

Projekt befejezési dátuma: 2022.12.30.

Projektazonosító száma: GINOP- 5.3.12-19-2020-00227

Projekt leírás:

A Cubicfox magyarországi, ám elsősorban külföldi ügyfélkörnek dolgozó cég. Az alapítást követően közel 100 céggel dolgoztunk együtt azért. Belpiaci kapcsolataink elsősorban projektalapúak – azaz egy-egy projekt erejéig kerültünk kapcsolatba belföldi ügyfelekkel. Külföldi kapcsolataink hosszabb távúak, legnagyobb partnerünkkel közel 3 éve dolgozunk együtt egy folyamatos fejlesztés alatt lévő terméken. A Kft. célcsoportja elsősorban azon fizetőképes vállalkozások egyedi, akik megoldásokat keresnek programozás területén. Célunk, hogy az általunk készített féldobozos és személyre szabott IKT termékeket minél sikeresebben értékesítsük a vásárlók számára. A hazai IKT piacon a Cubicfox feltörekvő programozó cég, tovább kívánja erősíteni a piacon való jelenlétét. Szervezetünk térségi szinten már meghatározó, ugyanakkor a jövőben országosan is nagyobb ismertségre kívánunk szert tenni.

A vállalkozás fejlődésének a szűkkeresztmetszete egyrészt a humánerőforrás, másrészt a munkavégzésükhöz szükséges technológiai háttér. Az IKT termékek piacán a technológiai fejlettség a hatékonyság és a minőségi munkavégzés alapja. A projekt keretében beszerzendő eszközökre, azért van szükségünk, hogy egységnyi idő alatt több, illetve nagyobb projektet tudjon kivitelezni a cég. A projekt célja induló beruházásként elsősorban új IKT termékek létrehozásának technikai előkészítése. A projekt keretében 6 fő kerülne foglalkoztatásra 8 órában 4 különböző munkakörben: 3 fő Programozó, akiknek a feladata a hozzárendelt munkafolyamatok végrehajtása, az ügyfél által kért új funkciók leprogramozása. A leszerződött projektek miatt nagyobb létszámú fejlesztői állományra van szükségünk. Jelenleg is zajlik egy olyan projektünk, melynek kivitelezéséhez ma még nem áll rendelkezésre a megfelelő fejlesztői állomány, ezért mindenképpen bővülnünk kell. A beruházás részeként négy darab Macbook Pro 13” kerül beszerzésre, mely munkavégzéséhez elengedhetetlen. 1 fő Tester, akinek a feladata a fejlesztők által megírt programkódok manuális és automatikus tesztelése, hibák jelzése a Project Manager felé. A pozíció célja, hogy fejlesztőink által megírt kódrendszerek, szoftverek és webes alkalmazások hibátlan működését biztosíthassuk. A beruházás részeként egy Apple Ipad kerül beszerzésre, mely munkavégzéséhez elengedhetetlen. 1 fő Project Manager, akinek a feladata az ügyfél-igények összegyűjtése a partnertől, az elvégzendő feladatok rendszerezése és priorizálása. Ő rendeli hozzá a fejlesztőkhöz a feladatokat és a belső határidőket. A pozíció célja, hogy gördülékeny legyen a kapcsolat az ügyfél és a fejlesztést kivitelezők között. Azért elég 1 főmert 2-3 programozónként optimális 1 project manager alkalmazása. A beruházás részeként egy Macbook Air kerül beszerzésre, mely munkavégzésükhöz elengedhetetlen.1 fő Grafikus, akinek a feladata elkészíteni a rábízott projektek grafikai terveit, majd ezek alapján a kívánt anyagból és technikával kivitelezni a végleges, többnyire nyomdailag sokszorosított vagy multimediás vizuális alkotásokat. A grafikai szolgáltatás a cég kínálatának új eleme lesz, mely a Wacom digitalizáló tábla révén jön létre.

 

GINOP_PLUSZ-1.2.1-21

Kedvezményezett neve: Cubicfox Kft.

Projekt címe: A Cubicfox Kft. modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztési pályázata 

Szerződött támogatás összege: 154.971.789 Ft, azaz százötvennégymillió-kilencszázhetvenegyezer-hétszáznyolcvankilenc Ft 

Támogatás mértéke: 70%

Projekt befejezési dátuma: 2023. szeptember

Projektazonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-01518 

Projekt leírás:
A Cubicfox mindennapos rutinját és bevett folyamatait megváltoztatta a COVID19 járvány, a munkavállalók jelentős többsége home office került, amely erősítette a folyamatok további digitalizációs kényszerét (pl: online meetingek és konferenciák szervezése). A home office a mentális és üzleti nehézségek mellett lehetőséget teremtett a létszám növelésre, ugyanis a jelenlegi telephelyünkön hely szűkében vagyunk, amit rotációs munkaszervezéssel oldunk meg. A munkatársaink egy része jelenleg otthonról végzi a munkáját, illetve külön irodában dolgoznak. Egyik célunk, hogy a jelenlegi fizikai tagoltságot megszüntessük és egy tető alá kerüljön a teljes állomány, a munkacsoportok közötti személyes kapcsolatok kialakulását elősegítendő. A nagyobb fizikai felület biztosítja a feltételt, hogy a munkaerő megtartáson túl a munkaerő további növelése is megvalósuljon, valamint a „kötelező” helyett „lehetőségként” jelenjen meg az otthoni munkavégzés. Jelenleg 1 tárgyalóval rendelkezünk, ami nem tudja kiszolgálni az igényeket, így itt is kapacitásbővítés szükséges. A tervezett új iroda megépítésével és a hozzá tartozó komplett infrastruktúra kialakításával kb.40 munkaállomásunk, tárgyalók, kiszolgáló helyiségek alakulhatnak ki. Az új telephelyen kialakításra kerülnek még irodaterek, konyha, raktárak, mosdók, zuhanyzók és multifunkciós terem is, továbbá a földszinten egy mozgáskorlátozott mosdó a megváltozott munkaképességű személyek jövőbeni foglalkoztatását előrevetítve. Földi tartókra egy 40,28 kWp teljesítményű napelemes energiatermelő rendszert kívánunk kiépíteni. A meglévő IKT eszközeinken programjaink lassan futnak, így kapacitás bővítés és korszerűsítés indokolt. A jelenlegi eszközeink száma nem elegendő a kialakításra kerülő iroda és a tervezett létszám felszereléséhez, így új kapacitások és technológiák beszerzése indokolt. A technológiai beszerzések hozzájárulnak a modern üzleti környezet kialakításához. A legújabb IT eszközökön tudják végezni majd kollégáink mindennapos feladataikat, továbbá a megnövelt számítási és tárhely kapacitások hozzájárulnak nagyobb volumenű projektek rövidebb idő alatti áttekintéséhez és fejlesztéséhez. A Covid járvány eredményeként az online megbeszélések nagyobb hangsúlyt kaptak, így szükséges új konferencia kapacitások kialakítása, hogy kompatibilisek legyünk a partnereinkkel/ügyfeleinkkel. A szervezetfejlesztési képzés megtartását indokolja a munkavállalók ismereteink bővítése és hatékonyság növelő képességének fejlesztése, továbbá a plusz juttatási csomag elem kialakítása. A marketing tanácsadás igénybevétele szükségessé vált, hogy új partner bevonásával új ügyfélkapcsolatok és megrendelések jöjjenek létre. A tervezett új iroda építésével, a beszerzésekkel és a képzési, tanácsadási szolgáltatásokkal nő a munkavállalói létszámunk, nő a munkatársi elköteleződés, erősödik a vállalati brand, gyorsulnak a munkafolyamatok, vagyis összességében közvetett bevétel növekedést érhetünk el a teljes fejlesztés által.

 

GINOP-8.3.5-18/B

Kedvezményezett neve: Cubicfox Kft.
Projekt címe: A Cubicfox Kft. likvid működésének zavartalan biztosítása
Szerződött támogatás összege: 25 000 000 Ft, azaz huszonötmillió Ft
Támogatás mértéke: 100%
Támogatás típusa: Visszatérítendő hitel
Projekt befejezési dátuma: 2023. augusztus

Projekt leírás: A Cubicfox Kft. csapata évről évre növekszik, a cég egyre erősödő nemzetközi és hazai értékesítési potenciálját pedig a munkavállalói csapat további növelésével biztosítható, melynek köszönhetően a vállalkozás a régió meghatározó IT iparági szereplőjévé képes válni. A Cubicfox Kft. ezért az igényelt finanszírozást a felhívásban megadott munkaerő költségekre (munkabér és járulékai a Sztv. 79. §-a szerint) kívánja fordítani.

 

GINOP-8.3.5-18/B

Kedvezményezett neve: Cubicfox Kft.
Projekt címe: A Cubicfox Kft. likvid működésének zavartalan biztosítása
Szerződött támogatás összege: 19 600 000 Ft, azaz tizenkilencmillió-hatszázezer Ft
Támogatás mértéke: 100%
Támogatás típusa: Visszatérítendő hitel
Projekt várható befejezési dátuma: 2028. február

Projekt leírás: A Cubicfox Kft. csapata évről évre növekszik, a cég egyre erősödő nemzetközi és hazai értékesítési potenciálját pedig a munkavállalói csapat további növelésével biztosítható, melynek köszönhetően a vállalkozás a régió meghatározó IT iparági szereplőjévé képes válni. A Cubicfox Kft. ezért az igényelt finanszírozást a felhívásban megadott munkaerő költségekre (munkabér és járulékai a Sztv. 79. §-a szerint) kívánja fordítani.