GINOP 3.1.2

Kedvezményezett neve: Cubicfox Kft.

Projekt címe: Az infokommunikációs ágazatban működő mikro-, kis- és középvállalkozások által előállított termékek és szolgáltatások piacosításának, nemzetközi piacokra való belépésének támogatása 

Szerződött támogatás összege: 2 764 532 Ft, azaz kétmillió-hétszázhatvannégyezer-ötszázharminckettő Ft 

Támogatás mértéke: 40%

Projekt befejezési dátuma: 2022. október

Projektazonosító száma: GINOP-3.1.2-8-2-4-16-2020-00104 

Projekt leírás: A Cubicfox magyarországi, ám elsősorban külföldi ügyfélkörnek dolgozó cég. Az alapítást követően közel 100 céggel dolgoztunk együtt azért, hogy megoldásaik az élvonalba kerüljenek. Belpiaci kapcsolataink elsősorban projektalapúak – azaz egy-egy projekt erejéig kerültünk kapcsolatba belföldi ügyfelekkel. Külföldi kapcsolataink hosszabb távúak, legnagyobb partnerünkkel közel 3 éve dolgozunk együtt egy folyamatos fejlesztés alatt lévő terméken. Célunk, hogy az általunk készített féldobozos és személyre szabott termékeket minél sikeresebben értékesítsük a vásárlók számára. Az elmúlt időben teljesen személyre szabott rendszereket fejlesztettünk, amely hosszú távon növekedési szempontból nem fenntartható – ezért fejlesztettünk egy saját keretrendszert, mely alapot képez egyedi szoftverek gyors és hatékony fejlesztéséhez. Ez a termék a CUBICERP, mely a projekt keretében megvalósuló kiállításokon kerülne széles körben promotálásra. A cég árbevételének megközelítőleg 86%-a külföldi gyártó, illetve szolgáltatók megrendeléseiből származik, melynek arányát tovább szeretnénk növelni. A Korábbi és jelenlegi projektjeink alatt komoly tapasztalatot és tudást szereztünk arról, hogyan tudjuk megbízóink üzleti ötleteit továbbfejleszteni és a megfelelő termékeket előállítani. Minden egyes egyedi kihívásra úgy tekintünk, mint egy lehetőségre, hogy kihozzuk magunkból a legtöbbet.

A hazai IKT piacon a Cubicfox feltörekvő programozó cég, tovább kívánja erősíteni a piacon való jelenlétét. Szervezetünk térségi szinten már meghatározó, ugyanakkor a jövőben országosan is nagyobb ismertségre kívánunk szert tenni. Azonban a fejlesztési tervekkel szemben elvárás, hogy a 85%-os export árbevétel arányt növelni tudjuk. Ugyanakkor a mai trendek egyre inkább arra tendálnak, hogy a cégek egyedi személyre szabott szolgáltatásokat várnak jó ár-érték arány megtartása mellett, ezt szeretné a jövőbe „meglovagolni” a Cubicfox, melynek az eszköze a magas minőségű kivitelezések mellett az erőteljes marketingkommunikáció ennek képezi részét a szakmai kiállításokon való megjelenés. A CUBICERP egy olyan keretrendszer, mely moduláris alapú, így magában ötvözi a dobozos termékek hatékonyságát, illetve a személyre szabás igényét. 

 

GINOP 5.3.12

Kedvezményezett neve: Cubicfox Kft.

Projekt címe: Cubicfox Kft. foglalkoztatásbővítésének támogatása 

Szerződött támogatás összege:  30 399 835 Ft, azaz harmincmillió-háromszázkilencvenkilencezer- nyolcszázharmincöt Ft

Támogatás mértéke: 70%

Projekt befejezési dátuma: 2022.12.30.

Projektazonosító száma: GINOP- 5.3.12-19-2020-00227

Projekt leírás:

A Cubicfox magyarországi, ám elsősorban külföldi ügyfélkörnek dolgozó cég. Az alapítást követően közel 100 céggel dolgoztunk együtt azért. Belpiaci kapcsolataink elsősorban projektalapúak – azaz egy-egy projekt erejéig kerültünk kapcsolatba belföldi ügyfelekkel. Külföldi kapcsolataink hosszabb távúak, legnagyobb partnerünkkel közel 3 éve dolgozunk együtt egy folyamatos fejlesztés alatt lévő terméken. A Kft. célcsoportja elsősorban azon fizetőképes vállalkozások egyedi, akik megoldásokat keresnek programozás területén. Célunk, hogy az általunk készített féldobozos és személyre szabott IKT termékeket minél sikeresebben értékesítsük a vásárlók számára. A hazai IKT piacon a Cubicfox feltörekvő programozó cég, tovább kívánja erősíteni a piacon való jelenlétét. Szervezetünk térségi szinten már meghatározó, ugyanakkor a jövőben országosan is nagyobb ismertségre kívánunk szert tenni.

A vállalkozás fejlődésének a szűkkeresztmetszete egyrészt a humánerőforrás, másrészt a munkavégzésükhöz szükséges technológiai háttér. Az IKT termékek piacán a technológiai fejlettség a hatékonyság és a minőségi munkavégzés alapja. A projekt keretében beszerzendő eszközökre, azért van szükségünk, hogy egységnyi idő alatt több, illetve nagyobb projektet tudjon kivitelezni a cég. A projekt célja induló beruházásként elsősorban új IKT termékek létrehozásának technikai előkészítése. A projekt keretében 6 fő kerülne foglalkoztatásra 8 órában 4 különböző munkakörben: 3 fő Programozó, akiknek a feladata a hozzárendelt munkafolyamatok végrehajtása, az ügyfél által kért új funkciók leprogramozása. A leszerződött projektek miatt nagyobb létszámú fejlesztői állományra van szükségünk. Jelenleg is zajlik egy olyan projektünk, melynek kivitelezéséhez ma még nem áll rendelkezésre a megfelelő fejlesztői állomány, ezért mindenképpen bővülnünk kell. A beruházás részeként négy darab Macbook Pro 13” kerül beszerzésre, mely munkavégzéséhez elengedhetetlen. 1 fő Tester, akinek a feladata a fejlesztők által megírt programkódok manuális és automatikus tesztelése, hibák jelzése a Project Manager felé. A pozíció célja, hogy fejlesztőink által megírt kódrendszerek, szoftverek és webes alkalmazások hibátlan működését biztosíthassuk. A beruházás részeként egy Apple Ipad kerül beszerzésre, mely munkavégzéséhez elengedhetetlen. 1 fő Project Manager, akinek a feladata az ügyfél-igények összegyűjtése a partnertől, az elvégzendő feladatok rendszerezése és priorizálása. Ő rendeli hozzá a fejlesztőkhöz a feladatokat és a belső határidőket. A pozíció célja, hogy gördülékeny legyen a kapcsolat az ügyfél és a fejlesztést kivitelezők között. Azért elég 1 főmert 2-3 programozónként optimális 1 project manager alkalmazása. A beruházás részeként egy Macbook Air kerül beszerzésre, mely munkavégzésükhöz elengedhetetlen.1 fő Grafikus, akinek a feladata elkészíteni a rábízott projektek grafikai terveit, majd ezek alapján a kívánt anyagból és technikával kivitelezni a végleges, többnyire nyomdailag sokszorosított vagy multimediás vizuális alkotásokat. A grafikai szolgáltatás a cég kínálatának új eleme lesz, mely a Wacom digitalizáló tábla révén jön létre.