Direkt foglalások jutalékfizetés helyett!

A szállásfoglaló oldalak 13-25% közötti jutalékot számolnak egy rajtuk keresztül lefoglalt szoba árából, megéri ezt kifizetni nekik?

  • Az ügyfél az övé lesz.
  • Nehéz a kapcsolt szolgáltatások értékesítése.
  • Nem érjük el az ügyfeleink, hogy promóciókat hirdessünk.
  • Nem ad lehetőséget panaszkezelésre, leértékelnek!
  • A te szálláshelyed emeli az ő szinvonalukat.
Mi megoldást kínálunk, hogy a saját branded építsd ne a szállásfoglaló oldalakét, kevesebb jutalékot fizess, több profitod maradjon!

Miért mi?

Hatékonyság

Tehetséges, nagy tudású és lelkes csapatunk azon dolgozik, hogy egyszerű megoldásokat találjunk bonyolult kihívásokra és lenyűgöző eredmény szülessen.

#EGYÜTTGONDOLKOZUNK

Szállodaipari tapasztalat

Mi valóban ismerjük a szállodaipart és benne dolgozók problémáit, így valós megoldással tudunk szolgálni. Nem csak egy részét, hanem az egész rendszert is átlátjuk foglalástól távozásig.

#MILÁTJUKMIFÁNTEREM

Egyedülálló ügyfélszolgálat

Az elejétől a projekt átadásáig teljeskörű szolgáltatásban részesítjük Önt.
Nálunk nincsenek másodrangú ügyfelek, így mindenki számára elérhetőek vagyunk.

#ÖNÖKÉRTVAGYUNK

Biztonság

Az Ön iparágában kiemelten fontos az adatbiztonság.
Nemcsak jogi, hanem morális szempontból is, így nem elégszünk meg félmegoldásokkal.

#SAFETYFIRST

Könnyű kezelhetőség

Átadás után nincs szükség szakemberre, hogy kezelje, tartalommal gyarapítsa az oldalt. Minden weboldalt úgy adunk át, hogy annak kezelhetősége nem igényel különleges tudást.

#EASYASPIE

Mérhető eredmény

Mit ér egy új weboldal, ha annak hatékonysága nem mérhető – érthető.
Különböző analitikai eszközökkel látjuk el a weboldalát, hogy ne kelljen tippelni.

#ASZÁMOKNEMHAZUDNAK

Ahol már bizonyítottunk

A legjobb négycsillagos szálloda Pécsett

A Pécs központjában található Corso Hotel **** 2010 óta a város legmodernebb négycsillagos szállodája. Az időtlen dizájn és a csodálatos atmoszféra kitűnő helyszínné teszi üzleti találkozókhoz, családi rendezvényekhez, konferenciákhoz vagy akár esküvőkhöz.

Elkészítjük foglalás-generáló weboldalad

Kiegészítő szolgáltatásaink

Marketing

Mi a Cubicfoxnál a hotel internet marketing holisztikus megközelítésében hiszünk – azaz, hogy digitális stratégiás minden apró elemének egy tiszta, kinyilvánított vízió irányába kell mutatnia.Olyan szolgáltatások olyan egyedi kombinációját fejlesztjük le, melyekről valóban hisszük, hogy hosszú távon hoteled virágzásához vezetnek majd.

Keresőoptimalizálás

A hotel-SEO olyannyira művészet, mint amennyire tudomány. Rendelkezik egy alap metodológiával de nincsen mindenkire egyaránt ráhúzható, garantált sikert hozó képlete. Mi a Cubicfoxnál átláthatóan és valósághűen elmondjuk, mire számíthatsz, mit tudunk kínálni, és mire van a hotelednek valójában szüksége.

Karbantartás

Egy projekt átadása nem a végét jelenti. A projekt átadását követően is szoktak apró kérések felmerülni. Bármilyen kérés vagy probléma esetén állunk rendelkezésére legyen az tartalmi vagy funkcionális módosítás amire elsőre nem gondoltak.

Videó

Egy jól összerakott videó segítségével kitűnhetsz a 21. századi embert körülvevő digitális zajfelhőn, és elbűvölheted közönséged. A videónak meg kell ragadnia szállodád egyediségét és történetét – akár gyönyörű kilátást kínálsz, vagy csodás wellness szolgáltatásokat, egy kisfilm erős érzelmi reakciót képes kiváltani a potenciális vendégeidből.

Fényképek

Egy kép többet mond ezer szónál – pont, mint a Rafaello – ezért engedd meg, hogy képekkel adjuk át szállodád valódi történetét. A Cubicfox szakmai csapata olyan fényképeket készít, melyek bemutatják hoteled egyediségét. A légi felvételektől a belső tereken át az apró részletekről készített fotókig pontosan tudjuk, hogyan kell tökéletes és könnyed felvételeket készíteni.

Szövegírás

Kommunikálni annyit jelent, mint gondolatokat átjuttatni valamilyen formában valaki számára. Ez a forma lehet beszéd útján, írásban, művészetek formájában és még rengeteg módja létezik. A világhálón az, írás és a képi megjelenítés a leggyakoribb, ezért fontos, hogy a tökéletes fényképek mellett, megfelelő tartalmú, megnyerő szöveg kerüljön a weboldalra.

Több direkt foglalás.
Több profit! – eBook

Copyright © 2020 Cubicfox

CUBICFOX

HOTEL WEBÜGYNÖKSÉG

Szeretnél egy ingyenes

web tanácsadást?

This is the official Logo of Cubicfox