Csatlakozn√°l hozz√°nk?

K√©szen √°llsz a k√∂vetkezŇĎ l√©p√©sre? Izgalmas szoftvereket fejleszten√©l? B√∂ng√©ssz nyitott √°ll√°saink k√∂z√∂tt vagy √≠rj egy e-mailt a career@cubicfox.com c√≠mre, ha szerinted m√°shogy tudn√°d erŇĎs√≠teni a csapatunkat.

Karrierrel kapcsolatos kérdésekkel hívjátok bátran Brandt Bettina kollégánkat: +36 70 415 1897

Dolgozz vel√ľnk √©s √°ll√≠tsunk fel egy √ļj norm√°t a digit√°lis vil√°gban!

Tehets√©ges, nagy tud√°s√ļ √©s lelkes csapatunk azon dolgozik, hogy olyan digit√°lis term√©ket √°ll√≠tsunk elŇĎ, amelyre √ľgyfeleink √©s fejlesztŇĎink egyar√°nt b√ľszk√©k. Arra t√∂reksz√ľnk, hogy egyszerŇĪ megold√°sokat tal√°ljunk bonyolult kih√≠v√°sokra √©s lenyŇĪg√∂zŇĎ eredm√©ny sz√ľlessen.

Nyitott pozíciók

Sales Professional

Pécs, Központ
Sales Professional koll√©g√°nk felel az egyedi szoftverfejleszt√©s √©s tan√°csad√°s √©rt√©kes√≠t√©s√©√©rt, illetve feladatai k√∂z√© tartozik az √ļj √ľgyf√©lk√∂r ki√©p√≠t√©se is.
A poz√≠ci√≥ utaz√°ssal j√°r, jogos√≠tv√°ny sz√ľks√©ges hozz√°!

Scrum Master

Pécs, Központ
A Scrum Master feladata, hogy a szoftver csapat munk√°j√°t √©s az inform√°ci√≥√°raml√°st g√∂rd√ľl√©kenny√© tegye, illetve az √ļtjukba ker√ľlŇĎ akad√°lyokat √©s neh√©zs√©geket feloldja. A munka fontos r√©sze a Scrum k√∂vetkezetes betart√°sa √©s a csapat folyamatos k√©pz√©se / mentor√°l√°sa az agilis szeml√©letrŇĎl.

Frontend Developer

Pécs, Központ
A Frontend Developer feladata, hogy a designt √©s a technol√≥gi√°t √∂tv√∂zve felhaszn√°l√≥i fel√ľleteket hozzon l√©tre a specifik√°ci√≥ban szereplŇĎ √ľgyf√©lig√©nyek vagy a rendelkez√©sre √°ll√≥ grafikai anyagok, tervek alapj√°n, amellyel a felhaszn√°l√≥k a webes alkalmaz√°sok haszn√°lata sor√°n tal√°lkoznak.

Senior

PHP Developer

Pécs, Központ
A senior fejlesztŇĎ feladata a programk√≥d meg√≠r√°sa, mely meghat√°rozza a fejleszt√©s eg√©sz √©letciklus√°t az alapkoncepci√≥t√≥l a k√©sz term√©k karbantart√°s√°ig √©s az online t√°mogat√≥ szolg√°ltat√°s √ľzemeltet√©s√©ig. Ňź fejleszti a programk√≥dot, hozz√°j√°rul a verzi√≥k √°ltal vez√©relt forr√°sk√≥d repository-k fejleszt√©s√©hez √©s a legjobb m√≥dszerek √©s gyakorlatok szerint vezeti azokat a kijel√∂lt feladatokat, melyek piack√©pess√© teszik a term√©ket.

Junior

PHP Developer

Pécs, Központ
A junior fejlesztŇĎ feladata √ľgyfeleink sz√°m√°ra webes alkalmaz√°sok fejleszt√©se √©s mŇĪk√∂dtet√©se a csapat seg√≠ts√©g√©vel. K√∂zremŇĪk√∂dik a projekt kidolgoz√°s√°ban √∂tletekkel, dokument√°ci√≥ k√©sz√≠t√©s√©vel √©s adatb√°zis-strukt√ļr√°k k√©sz√≠t√©s√©vel. Tiszta, logikus PHP-k√≥dokat √≠r a projekt ig√©nyeinek √©s dokument√°ci√≥j√°nak megfelelŇĎen.