Csatlakoznál hozzánk?

Készen állsz a következő lépésre? Izgalmas szoftvereket fejlesztenél? Böngéssz nyitott állásaink között vagy írj egy e-mailt a career@cubicfox.com címre, ha szerinted máshogy tudnád erősíteni a csapatunkat.

Karrierrel kapcsolatos kérdésekkel hívjátok bátran Brandt Bettina kollégánkat: +36 70 415 1897

Dolgozz velünk és állítsunk fel egy új normát a digitális világban!

Tehetséges, nagy tudású és lelkes csapatunk azon dolgozik, hogy olyan digitális terméket állítsunk elő, amelyre ügyfeleink és fejlesztőink egyaránt büszkék. Arra törekszünk, hogy egyszerű megoldásokat találjunk bonyolult kihívásokra és lenyűgöző eredmény szülessen.

Nyitott pozĂ­ciĂłk

Sales Professional

Pécs, Központ
Sales Professional kollégánk felel az egyedi szoftverfejlesztés és tanácsadás értékesítéséért, illetve feladatai közé tartozik az új ügyfélkör kiépítése is.
A pozíció utazással jár, jogosítvány szükséges hozzá!

Scrum Master

Pécs, Központ
A Scrum Master feladata, hogy a szoftver csapat munkáját és az információáramlást gördülékennyé tegye, illetve az útjukba kerülő akadályokat és nehézségeket feloldja. A munka fontos része a Scrum következetes betartása és a csapat folyamatos képzése / mentorálása az agilis szemléletről.

Frontend Developer

Pécs, Központ
A Frontend Developer feladata, hogy a designt és a technológiát ötvözve felhasználói felületeket hozzon létre a specifikációban szereplő ügyféligények vagy a rendelkezésre álló grafikai anyagok, tervek alapján, amellyel a felhasználók a webes alkalmazások használata során találkoznak.