Projekt menete

#projectprocess

Jelenkorunk digitális átalakulásában egy webes termék kitalálása még talán többet is hozhat a konyhára, mint egy, a régi időkben kitalált fizikai termék. Az ötlet önmagában azonban kevés. Rengeteg embernek van ötlete, de nagyon kevés ember képes arra, hogy eljusson a megvalósítás fázisába.

Eszedbe jutott valami nagyon jó ötlet, de még nem tudod kivel és hogyan tudod megvalósítani? Mi örömmel segítünk neked. Ha kész ötlettel érkezel hozzánk, annak is nagyon örülünk. Ha pedig még kibontakozóban vannak a gondolataid, szívesen segítünk, hogy az ötletből termék szülessen.

Rólunk

A Cubicfox egy fiatalos csapat, a legmodernebb web megoldásokat felvonultató cég. Mindig megoldás fókuszban dolgozunk, és szeretjük az izgalmas projekteket.
 • Szeretünk együtt dolgozni és ez a Home Office idején is működik
 • Imádunk pingpongozni a szünetekben, hiszen bárkinek szüksége lehet egy kis pihenő időre ahhoz, hogy a munkáját ugyanazon a színvonalon tudja folytatni.
 • Precíz munkát végzünk, mindig a maximumot szeretnénk magunkból kihozni
 • A Stand Up meetingeken meghallgatjuk egymást, ezzel is segítve a projektek haladását, hiszen így tudjuk nyomon követni az egyes folyamatokat.

Csapatunk komplett kivitelezésben és később a naprakészen tartásban is tud segíteni. Olvasd el milyen területeken tudunk még ötletelni veled:

 • Stratégiai konzultáció:
  Tudásunk, tapasztalatunk és lelkesedésünk minden projektbe belefűzzük. Segítünk abban, hogy az ötletededből és a születendő termékből a maximumot hozzuk ki.
 • UX design és kutatás:
  Számunkra fontos, hogy a kiválóságot elérjük ügyfeleinknek. Ezért a grafikai tervezést is fontos megfelelően megtervezni és kivitelezni. A grafikai tervek teljesen a UX designnak megfelelően kerülnek elkészítésre. A már elkészült és jóváhagyott grafikai elemekkel készül el a funkciókkal is ellátott prototípus.
 • Webfejlesztés- frontend, backend
  A felhasználói élményút megtervezését és a grafikai elemek elkészítését követően indul a fejlesztés. Minden esetben a lehető legidőtállóbb modern trendeknek megfelelő fejlesztői környezetet és programkódokat használjuk.
 • E-commerce megoldások:
  Woocommerce és shopware fejlesztőink is azon dolgoznak, hogy ne csak az egyedi fejlesztéseket, de a webshop kezelő rendszereket is a legoptimálisabb módon tudjuk elkészíteni.
 • Projekt támogatás
  Miután elkészült a projekt, fontos, hogy annak a menedzselése is megfelelően történjen. Ezért biztosítjuk a support hátteret is.

Nálunk folyamatos a kapcsolattartás

Annak érdekében, hogy biztosan minden úgy történjen, ahogy elképzelted konzultálni fogunk veled amíg a projekt elkészül. A projekt felelőse, aki tájékoztat Téged arról, hogy a fejlesztés éppen hol tart és a stratégiai döntésekben is van egy tanácsadó aki melletted van és tanácsokat ad. A konzultációk során
 • Megmutatjuk, hogy az adott folyamatban hol tartunk
 • Megosztod a vélémenyed, átbeszélitek a további fejlesztéseket
 • Minden kérdésedre választ adunk

Hogyan következnek egymás után az egyes részfolyamatok?

 • Először a UX, UI designt szoktuk elkészíteni, hiszen ez adja az alapot a weboldalaknak és az applikációknak is
 • Utána kezdődik meg a front- és back-end fejlesztése

Projekt átadása

A kész projektet mindig a megbeszélt időpontban adjuk át. Legyen szó weboldalról vagy applikációról, szívesen segítünk az utómunkálatokban is. Ilyenek például a betanítás, a karbantartás is.

Szívesen osztjuk meg beleegyezéseddel az elkészült munkákat, hiszen minden elkészült projektünkre büszkék vagyunk.

Együttműködés

Olyan projekteken is dolgozunk, ahol partnereink ügyfelének készülnek a projektek. Az ilyen fajta együttműködéseket is szeretjük, mivel a későbbiek során jó kapcsolatok alakulnak ki, van amikor már szinte baráti kapcsolatokat építünk.
Képek forrása: unsplash.com, pexels.com