A Cubicfoxról…

A Cubicfox egy magyarországi, de német gyökerű és vezetésű szoftverfejlesztő cég. A céget 2016-ban, a Corso Hotel alagsorában alapítottuk, akiknek weboldalt készítettünk a bérleti díj elengedéséért cserébe. Németországi és pécsi irodáinkkal és egy igen szorgos 20 fős csapattal az egyik legjobbá váltunk.

Közel 500 céggel dolgoztunk eddig, hogy megoldásaik az élvonalba kerüljenek.

Korábbi és jelenlegi projektjeink alatt komoly tapasztalatot és tudást szereztünk arról, hogyan tudjuk megbízóink üzleti ötleteit továbbfejleszteni és a megfelelő termékeket előállítani. Minden egyes egyedi kihívásra úgy tekintünk, mint egy lehetőségre, hogy kihozzuk magunkból a legtöbbet.
Mi bizalmat is építünk. Nem csak szoftvert.

Miért dolgozz velünk?

Tehetséges, nagy tudású és lelkes csapatunk azon dolgozik, hogy olyan digitális terméket állítsunk elő, amelyre ügyfeleink és fejlesztőink egyaránt büszkék lesznek. Arra törekszünk, hogy egyszerű megoldásokat találjunk bonyolult kihívásokra és lenyűgöző eredmény szülessen. Összekötjük az üzletfejlesztést, a folyamatokat a munkakörnyezettel és a célcsoportokkal. A Cubicfox a gyors fejlesztés terén szerzett szakértelmével és a termékfejlesztés legújabb technológiáival együtt biztosítja, hogy ragyogó ötlete olyan termékké alakuljon, amely újradefiniálja a piacot.

precision

happy customer

Tegnapra kellett?

Megoldjuk

A Cubicfoxnál jól tudjuk, hogy nagyszerű ötletednek minél előbb meg kell valósulnia, hogy senki ne előzhessen meg Téged.

Bízd csak ránk

Munkatársaink szakterületüket tekintve abszolút rugalmasak – amennyiben sürgősen el kell készíteni egy projektet, átszervezzük a beosztásunkat és a legjobb fejlesztőinket állítjuk a Te projektedre.

Tekintsd meg projektjeinket   

Nagyszerű csapatunk…

Egy szakértő csapat a kormány mögött